Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes

Vezi aici : minadestiri.ro/ziua-mondiala-a-apei-22-martie-a-81-a-zi-a-calendarului-gregorian

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐩𝐚 „𝐒𝐨𝐦𝐞𝐬” 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐚 𝐀𝐩𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri În fiecare an, la data de 22 martie, comunitatea internațională celebrează Ziua Mondială a Apei. Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri Tema anului 2023 este „Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”.

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri Compania de Apă „Someș” S.A., atât prin investițiile de peste 700 de milioane de euro începute în 1997 și continuate până în prezent, cât și prin programul educațional propriu pe tema surselor de apă și a mediului, în general, contribuie la atingerea, în particular, a Obiectivului de Dezvoltare Durabilă nr. 6 – Apă și Canalizare pentru toți, precum și la conștientizarea fragilității acestei resurse care nu este inepuizabilă.

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri Prin proiectul curent de investiții cofinanțat de Uniunea Europeană și derulat de Compania de Apă „Someș” S.A., cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, acționarul majoritar al societății, al celorlalte autorități locale din aria deservită în județele Cluj și Sălaj și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Someș-Tisa, peste 240 de mii de locuitori din 174 de localități vor fi alimentați suplimentar cu apă potabilă și se va atinge un grad de branșare de 95%, respectiv vor beneficia de colectarea și epurarea apelor uzate cu un grad de racordare de până la 99%.

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes, Ziua Mondiala a Apei sarbatorita de Compania de Apa Somes-Să accelerăm schimbarea! Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!, Stiri Turda - MinaDeStiri Așadar, fiecare dintre noi trebuie să contribuie la protejarea resurselor de apă, a mediului în general, la utilizarea rațională a apei și asumarea responsabilității pentru a crea un viitor mai bun, în spiritul solidarității sociale.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu