Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda.

Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda:

Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriZiua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriAstăzi am marcat Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei printr-un ceremonial militar religios organizat la Monumentul Eroilor din fața Catedralei Ortodoxe.

Cu acest prilej, este important să ne amintim de lupta și sacrificiul pe care înaintașii noștri le-au făcut pentru a obține independența țării noastre. Este un moment în care ar trebui să reflectăm asupra istoriei noastre și să ne mândrim cu realizările noastre ca națiune independentă și europeană.

Integrarea europeană a adus multe beneficii Turzii. Respectiv, avem acces la finanțare europeană pentru dezvoltare și modernizare și beneficiem de oportunități de educație și formare profesională. Acestea sunt realizări care contribuie la creșterea și dezvoltarea Turzii și ne permit să ne îndreptăm privirile spre viitor cu încredere.

Așa cum știți deja, în Turda ne axăm pe dezvoltare și modernizare pentru a crea un mediu propice pentru copiii și nepoții noștri, astfel încât să poată trăi într-un oraș modern, cu infrastructură adecvată și servicii publice de calitate.

Dispunem și de strategia pentru dezvoltarea orașului nostru, care include investiții în infrastructură, învățământ, sănătate și dezvoltare economică. Prin aceste investiții, ne asigurăm că Turda rămâne un oraș atractiv și competitiv, care să ofere oportunități pentru toți turdenii. Dar nu putem face acest lucru singuri. Avem nevoie de susținerea și angajamentul fiecărui turdean în eforturile noastre de dezvoltare și modernizare.

Astăzi, în Ziua Independenței Naționale a României, încurajez pe toți cetățenii Turzii să se implice pentru a construi împreună un oraș mai bun, mai prosper și mai durabil.

În continuare, ne asumăm datoria de a educa și pregăti viitoarele generații să înfrunte toate provocările. Trebuie să fim proactivi și să lucrăm împreună pentru a construi un oraș și un viitor smart pentru generațiile care urmează, onorând astfel moștenirea și sacrificiile înaintașilor noștri care au luptat pentru independența României!

Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriLa mulți ani România Independentă!

Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriZiua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriLa mulți ani România Europeană!

Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei marcate ieri la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriLa mulți ani Uniunea Europeană!”

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu