WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie.

WonderPuck la UNTOLD 2021, WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie., Stiri Turda - MinaDeStiri

WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie.

Consiliul Judetean informeaza pe pagina oficiala https://www.facebook.com/cjcluj :

𝐏𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐮 𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐞-𝐚 𝐕-𝐚 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐚 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐖𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐏𝐮𝐜𝐤

WonderPuck la UNTOLD 2021, WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie., Stiri Turda - MinaDeStiriCea de-a cincea ediție a Festivalului stradal WonderPuck a reunit la finele săptămânii trecute, în cele cinci locații din Cluj-Napoca și Bonțida, cca. 10.200 de spectatori.

WonderPuck la UNTOLD 2021, WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie., Stiri Turda - MinaDeStiriAstfel, la spectacolele puse în scenă în Piața Unirii din Cluj-Napoca au răspuns invitației actorilor păpușari nu mai puțin de 8.300 de copii, alături de părinți și bunici.

De asemenea, Muzeul de Artă a fost gazda perfectă pentru cca. 1.100 de spectatori, în timp ce evenimentele organizate la Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Palatul Reduta au atras peste 350 de spectatori.

Curtea Magic Puppet de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca a prins și ea viață și culoare, trecându-i pragul 150 de clujeni, în timp ce mai bine de 300 de spectatori au ales să evadeze din forfota orașului și au luat parte la manifestările organizate la Castelul Bánffy din Bonțida.

WonderPuck la UNTOLD 2021, WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie., Stiri Turda - MinaDeStiriTimp de patru zile, personajele fantastice, păpușile gigant Lorelei, King Kong și Gigalateea, au pus stăpânire pe străzile din centrul Clujului și curtea castelului din Bonțida, transformându-le în tărâmuri fabuloase.

Micii spectatori, și nu numai, au avut parte de aventuri pline de farmec, fiind organizate peste 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshop-uri, ateliere de creație și multe alte surprize.

WonderPuck la UNTOLD 2021, WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie., Stiri Turda - MinaDeStiriPe lângă artiști români, festivalul a adus, și în acest an, pe scena de la Cluj invitați din țări precum: Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia.

WonderPuck la UNTOLD 2021, WonderPuck la UNTOLD 2021-peste 10.000 de spectatori au luat parte la a V a editie., Stiri Turda - MinaDeStiri Proiectul a fost realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Administrației Fondului Cultural Național și Clubului Lions.

Rciteste asta : https://minadestiri.ro/festivalul-wonderpuck/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *