Voluntariat pentru Turda!

, Voluntariat pentru Turda!, Stiri Turda - MinaDeStiri

După ce proiectul Turda merge mai departe a reușit să strângă fonduri pentru spital la începutul acestui an și să ajute turdenii în momentele dificile cauze de criza sanitară prin care trecem, unul dintre inițiatorii acestui proiect a făcut anunțul referitor la o nouă inițiativă civică pentru Turda.

Le dorim mult succes și încurajăm cetățenii orașului să se implice!

Dana Deac

Formez echipă!
Eşti interesat să ajuţi Turda şi turdenii ca voluntar? Vino să formăm echipa care va continua proiectele prin care acordăm ajutor în vreme de pandemie! Vrei să ajuţi şi nu ştii cum, sau te temi că nu poţi aloca mult timp pentru asta? Haide alături de noi şi vom construi împreună strategii şi vom acţiona pentru binele comun! E loc pentru fiecare care vrea să ajute fără să se gândească la avantaje personale. Fiecare ajută după puteri, dar strop cu strop, ajutorul fiecăruia contează!
Vă reamintiţi că am demarat proiectul exclusiv bazat pe voluntariat „TURDA MERGE MAI DEPARTE!” pentru susţinerea moralului, susţinerea socială, medicală şi artistică a populaţiei municipiului Turda în data de 20 martie a.c. Ce am făcut, se ştie. Acum avem de terminat lucruri rămase neterminate şi de început altele noi. Chiar dacă acum 2 luni speram că răul despre care vorbeam în primăvară că va veni, s-a îndepărtat, numărul tot mai mare de îmbolnăviri, scenariul roşu în tot mai multe localităţi din judeţ, Spitalul Municipal Turda care a devenit spital covid, ne arată că greul abia acum începe. Mai mult ca oricând e nevoie să fim uniţi şi să ajutăm fiecare după puteri! De aceea invit pe cei care doresc să mi se alăture la proiectele pe care le-am gândit pentru perioada următoare, pe cei care au idei noi, pe cei care pur şi simplu vor să ajute, să mi se alăture. Aştept mesajele voastre fie în comentariile acestei postări, fie în privat.
Rog persoanele care speră că intrate în echipă vor beneficia de avantaje personale să se abţină, mulţumesc!
TurdaMergeMaiDeparte
Distribuie pe:

Lasă un comentariu