Vizita lui Ludovic Orban in judet-conferinte de presa la Turda si Campia Turzii.

Vizita lui Ludovic Orban in judet-conferinte de presa la Turda si Campia Turzii.

Presedintele PNL Ludovic Orban a fost prezent in judet trecand prin Turda si Campia Turzii.

In ambele municipii a fost intampinat de edilii localitatilor alaturi de o parte a consilierilor locali.

Vezi si : minadestiri.ro/demisia-lui-ludovic-orban/

Ludovic Orban a vizitat la Turda santierul Salii Polivalente alaturi de Matei Cristian cu care a vorbit si despre viitoarele proiecte ale Municipiului.

Pe pagina de facebook facebook.com/MateiCristianOctavian Primarul Turzii puncteaza :

Am avut onoarea de a primi astăzi vizita domnului Ludovic Orban, Președintele Camerei Deputaților.

Întâlnirea de lucru de pe șantierul viitoarei Săli Polivalente a avut ca scop prezentarea proiectului iar reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au oferit la fața locului informații despre stadiul de lucru și despre termenele de execuție pentru finalizarea lucrărilor.

Totodată, am discutat cu domnul Ludovic Orban și despre ceea ce ne dorim în viitorul apropiat pentru Turda, despre proiectele noastre aflate în diferite stadii de elaborare sau implementare și despre centura ocolitoare Turda – Câmpia Turzii.

Toate aceste proiecte pentru Turda, care pas cu pas devin realitate, arată că toate demersurile pe care le-am făcut încă din primul an de activitate, nu au fost în zadar.

Atunci când există dorința de a face, dialog și cooperare, toate soluțiile se transformă în proiecte care prind viață și contribuie decisiv la dezvoltarea orașului nostru.

Dupa conferinta de presa presedintale Camerei Deputatilor a plecat catre Cluj Napoca unde era asteptat la sediul PNL Cluj.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu