Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina.

Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina.

Chimia Turda si-a intrerupt sirul de victorii cedand in fata Viitorului Transilvania , cu toate ca , conform parerii staff ului chimist , acestia au dominat tot jocul.

Citeste si : minadestiri.ro/chimia-turda-sarbatoreste-atat-la-victorie-cat-si-la-infrangere

Antrenorul si totodata si presedinte al clubului oaspete , Kolozsi Atilla , considera ca victoria in acest derby se datoreaza disciplinei tactice a jucatorilor sai , care au pus in practica tactica sugerata de dansul.

Patimas in zona sportului , consilierul local PMP , a rabufnit comentand pe faceebook si trimitand sageti invizibile spre cineva care l-a deranjat prin comentarii pe retelele de socializare.

Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Stiri Turda - MinaDeStiri
Kolozsi Atilla trimitand sageti.

Acesta scrie pe pagina oficiala AFC Viitorul Transilvania :

Felicitări băieți ,am dat dovadă de maturitate și dăruire în joc exact cum v-am cerut.

Cu aceasta victorie ne consolidăm locul 3 !Chimia Turda vs Viitorul Transilvania 1-2 !

Încă o dată vă mulțumesc pentru modul în care ați pus în aplicare indicațiile ! Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Stiri Turda - MinaDeStiriViitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Stiri Turda - MinaDeStiriViitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Viitorul Transilvania invinge Chimia Turda iar antrenorul oaspetilor spune ca a fost o victorie tactica bazata pe disciplina., Stiri Turda - MinaDeStiri

Presedintele clubat ului Viitorul Transilvania a specificat , referindu-se la partida dinn tur :

Am o echipa bine organizata si am avut nevoie de un rezultat pozitiv iar cand am avut vrut spectacol , le-am dat CINCI.

Viitorul Transilvania a luat fiinta in anul 2019 fiind la a doua editie in Liga a 5 a.

Sursa foto : facebook.com/AFCViitorulTransilvania

Distribuie pe:

Lasă un comentariu