Institutia Prefectului Judetul Cluj-videoconferinta condusa de Florin Citu.Vezi ce s-a dezbatut.

Institutia Prefectului Judetul Cluj-videoconferinta condusa de Florin Citu.

Ieri a avut loc la sediul Instituției Prefectului – Județul Cluj a avut loc o ședință în sistem videoconferință condusă de prim-ministrul, domnul Florin Cîțu, la care au participat ministrul de interne, domnul Lucian Bode, ministrul sănătății, doamna Ioana Mihăilă și ministrul educației, domnul Sorin Cîmpeanu.

Informare pe pagina https://www.facebook.com/PrefecturaCluj :

Astăzi la sediul Instituției Prefectului – Județul Cluj a avut loc o ședință în sistem videoconferință condusă de prim-ministrul, domnul Florin Cîțu, la care au participat ministrul de interne, domnul Lucian Bode, ministrul sănătății, doamna Ioana Mihăilă și ministrul educației, domnul Sorin Cîmpeanu.

Videoconferinta condusa de Florin Citu., Institutia Prefectului Judetul Cluj-videoconferinta condusa de Florin Citu.Vezi ce s-a dezbatut., Stiri Turda - MinaDeStiri Județul Cluj a fost reprezentat de domnul prefect Tasnádi István-Szilárd, de doamna subprefect Irina Munteanu, alături de doamna prof. Marinela Marc, Inspector Școlar General, doamna director adjunct al Direcției de Sănătate Publică, dr. Duma Dorina și de reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în respectarea ordinii și a legii.

Videoconferinta condusa de Florin Citu., Institutia Prefectului Judetul Cluj-videoconferinta condusa de Florin Citu.Vezi ce s-a dezbatut., Stiri Turda - MinaDeStiri În cadrul ședinței de lucru s-au discutat aspecte privind pregătirile necesare cu ocazia deschiderii noului an școlar în context pandemic și s-a evidențiat necesitatea campaniei de promovare a beneficiilor vaccinării în rândul părinților ai căror copii se încadrează în criteriile specifice.

Videoconferinta condusa de Florin Citu., Institutia Prefectului Judetul Cluj-videoconferinta condusa de Florin Citu.Vezi ce s-a dezbatut., Stiri Turda - MinaDeStiri Un alt subiect din cadrul videoconferinței a fost evaluarea nivelului de pregătire pentru sezonul rece și a stocurilor de materiale antiderapante.Videoconferinta condusa de Florin Citu., Institutia Prefectului Judetul Cluj-videoconferinta condusa de Florin Citu.Vezi ce s-a dezbatut., Stiri Turda - MinaDeStiri Reprezentanții instituțiilor au subliniat necesitatea participării elevilor la cursuri cu prezență fizică, depunându-se eforturi susținute de către toate autoritățile.

Reciteste aici : https://minadestiri.ro/prefectura-cluj-multumeste-serviciului-de-ambulanta/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *