Viceprimarul orasului infratit Koln in vizita la Primaria Cluj Napoca.

Viceprimarul orasului infratit Koln in vizita la Primaria Cluj Napoca.

Emil Boc :

,,Întrevedere cu dl dr. Ralf Heinen, viceprimarul orașului înfrățit Kőln din Germania la Primăria Cluj-Napoca

Astăzi, în Sala de Sticlă a Primăriei am primit vizita domnului dr. Ralf Heinen, viceprimar al orașului înfrățit Kőln, Germania.

Cu această ocazie, am prezentat parcursul municipiului Cluj-Napoca în ceea ce privește principalele dimensiuni de interes comun: educație, economie, cultură, dimensiunea verde și de inovare. De asemenea, am discutat cu dl Ralf Heinen despre proiectele importante ale Clujului pentru mai departe și, bineînțeles, despre relațiile de colaborare dintre Cluj-Napoca și orașul german.

Protocolul de înfrățire între Cluj-Napoca și Kőln a fost semnat în noiembrie 1976. Cooperarea dintre cele două orașe se concretizează în prezent pe mai multe planuri, un exemplu fiind colaborarea cu Kőln Business în cadrul parteneriatului Startup Cities.

La întâlnire au participat, alături de dl Ralf Heinen, dna Luminita Schweitzer, Președinta Asociației de Înfrățire dintre Orașele Köln și Cluj-Napoca și dl dr. Florin Sabou, Președintele DWNT – Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu