Vezi situația drumurilor în județul Cluj

Consiliului județean Cluj a emis un comunicat privind drumurile din județ. Vezi situația drumurilor în județul Cluj.

VEZI ȘI: NU EXISTĂ DRUMURI BLOCATE

Consiliul județean Cluj

𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗻𝘂 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲 𝗯𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲.
𝟯𝟴𝟭 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘁𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮𝗽𝗮𝗻𝘁 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 8 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.

Pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiții specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în ultimele 24 de ore, mai ales în cursul nopții și cu precădere în zona de munte, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 7 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 58 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 29 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 47 de drumuri judeţene, cu 10 utilaje.

În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 81 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de joi s-a intervenit pe 7 drumuri judeţene, cu 6 utilaje.

La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 14 drumuri judeţene, cu 10 utilaje.

În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 300 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 9 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În cadrul acestor acţiuni nu a fost necesară folosirea de material antiderapant, iar la această oră nu se impune intervenția pe niciun drum județean situat în zona Dejului.

În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei.

De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Sursa Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu