Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana.

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana.

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Începând cu data de 06.06.2023, vă anunțăm că vor fi acordate PACHETELE ALIMENTARE de la UE tranșa VI pentru persoanele/familiile cu domiciliul în Turda, aflate temporar în situații critice de viață. Acestea includ victimele calamităților, persoane dependente și alte situații deosebite de vulnerabilitate, conform OUG 84/2020 și anchetelor sociale realizate. De asemenea, pachetele vor fi acordate și persoanelor care locuiesc în așezările informale.

Iată detaliile distribuirii:

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Perioada: 06.06.2023 – 09.06.2023

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Pachete pentru familiile cu minori incadrați în gradele de handicap grav și accentuat.

Din data de 12.06.2023, pachetele alimentare vor fi acordate adulților cu dizabilități (handicap grav și accentuat), precum și celorlalte categorii menționate mai sus, în limita stocului disponibil.

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Adresa de ridicare: Str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă Primărie)

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Program: luni-joi, între orele 08.00-13.00 și vineri, între orele 08.00-12.00.

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Vă rugăm să aveți asupra voastră următoarele documente:

Act de identitate valabil

Certificat de încadrare în grad de handicap (copie + original) pentru beneficiarii cu dizabilități

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Având în vedere greutatea pachetului, de peste 25 kg, vă rugăm să veniți însoțiți de o persoană care să vă ajute la transport. Fiecare beneficiar sau aparținător trebuie să se prezinte și să ridice personal pachetul.

Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Vesti bune pentru familiile defavorizate din Turda-din 6 iunie se acorda pachetele alimentare de la Uniunea Europeana., Stiri Turda - MinaDeStiri Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Turda, la adresa Str. Avram Iancu nr. 12 sau la numărul de telefon 0738772192.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu