Veste buna pentru locuitorii din Garbau-au inceput lucrarile de alimentare cu apa.

Veste buna pentru locuitorii din Garbau, Veste buna pentru locuitorii din Garbau-au inceput lucrarile de alimentare cu apa., Stiri Turda - MinaDeStiri

Veste buna pentru locuitorii din Garbau-au inceput lucrarile de alimentare cu apa.

Marți, 6 aprilie a.c., au început lucrările de execuție din cadrul contractului ce prevede ”extinderea rețelei de alimentare cu apă în localitatea Gârbău, comuna Gârbău, județul Cluj.

Citeste si aici : minadestiri.ro/consiliul-judetean-cluj-anunta-modernizarea-retelei-de-apa/

Consiliul Judetean Cluj anunta :

Lucrările constau în realizarea a cca. 1,6 km de rețea de distribuție a apei potabile și, respectiv, a 70 de branșamente la imobile.

Extinderea acestei rețele de apă va contribui la îmbunătățirea stării de sănătate și a confortului populației, prin furnizarea unei ape certificate și verificate, în regim continuu.

Valoarea totală a investiției este de 451.263 de lei, banii fiind asigurați din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Alin Tise a completat :

𝘈𝘮 𝘳𝘦𝘥𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘎𝘢𝘳𝘣𝘢𝘶 𝘢𝘱𝘳𝘰𝘹𝘪𝘮𝘢𝘵𝘪𝘷 𝘫𝘶𝘮𝘢𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘭𝘪𝘰𝘯 𝘥𝘦 𝘭𝘦𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘥𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘢 𝘴𝘪 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘪𝘵 𝘥𝘢𝘵𝘰𝘳𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘊𝘰𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘈𝘱𝘢 𝘚𝘰𝘮𝘦𝘴 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘪𝘭𝘪𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘑𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘵𝘰𝘵𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘪𝘤𝘪 𝘴𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘦 𝘰 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘦𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘢 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦. 𝘝𝘰𝘮 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘳𝘪 𝘪𝘯𝘥𝘦𝘢𝘱𝘳𝘰𝘢𝘱𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘢 𝘧𝘪𝘦 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵𝘦 𝘱𝘢𝘯𝘢 𝘭𝘢 𝘪𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘭𝘶𝘯𝘪𝘪 𝘪𝘶𝘯𝘪𝘦 2021.

Sursa : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *