Vedeți cine a donat 10 miliarde de dolari!

, Vedeți cine a donat 10 miliarde de dolari!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Recent un multimiliardar cunoscut pentru donațiile sale a făcut un anunț pe contul de Instagram!

Jeff Bezoz, cel mai bogat om al planetei a anunțat că donează 10 miliarde de dolari către 16 grupuri care se ocupa cu acțiuni pentru stoparea schimbărilor climatice din lume.

Averea totală a CEO-ului de la Amazon este de 183,6 miliarde, ceea ce înseamnă că donația sa reprezintă undeva la 7% din avere.

În trecut Bezoz a mai donat 2 miliarde către ceea ce a ajuns sa se numească Bezoz Day 1 Fund, căutând soluții pentru ca persoanele străzii să aibă un adăpost.

Jeff Bezoz

Am petrecut ultimele luni învățând de la un grup de oameni incredibil de inteligenți care și-au făcut munca vieții lor pentru a combate schimbările climatice și impactul acesteia asupra comunităților din întreaga lume. Sunt inspirat de ceea ce fac și sunt încântat să-i ajut să escaladeze. Astăzi, îmi face plăcere să anunț primii beneficiari ai Fondului Pământ Bezos – 16 organizații care lucrează la soluții inovatoare, ambițioase și care mișcă ace. Aceste 791 de milioane de dolari în donații sunt doar începutul angajamentului meu de 10 miliarde de dolari pentru a finanța oameni de știință, activiști, ONG-uri și altele. Cu toții putem proteja viitorul Pământului luând măsuri îndrăznețe acum.

Sursă foto: Twitter- Jeff Bezoz

Distribuie pe:

Lasă un comentariu