Valul patru al pandemiei sperie guvernele-romanii se relaxeaza in vacanta fara griji.

Valul patru al pandemiei sperie guvernele-romanii se relaxeaza in vacanta fara griji.

Varianta DELTA a noului coronavirus pune guvernele pe jar considerata fiind de aparitia valului patru al pandemiei.

Vezi si : https://minadestiri.ro/valul-patru-al-pandemiei-inchide-europa/

Europa ia masuri sanitare severe , Statele Unite sunt panicate de mutatia indiana a virusului ,Olimpiada din Japonia se desfasoara cu sabia Sars-Cov-2 deasupra sportivilor in timp ce romanii au lasat vaccinarea deoparte si au intrat in concedii.

Masurile minime de protectie impotriva virusului sunt in mare parte ignorate iar aglomeratia ede pe plajele romanesti si nu numai favorizeaza raspandirea variantei DELTA care este mult mai contagioasa.

Numarul infectarilor cu varianta indiana este in crestere si in Romania unde specialistii au ajuns la concluzia ca avem o transmitere comunitara.

Dupa parerea epidemiologici valul patru va fi mai puternic decat celelalte trei si ii va afecta in primul rand pe cei nevaccinati.

Este o chestiune de timp pana cand numarul infectarilor va creste si in Romania exponential iar singura sansa de a tempera pandemia este vaccinarea ,sustin expertii in domeniu.

Fiorela Mitoiu, medic- şef UPU la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București spune :

În Unitatea de Primiri Urgențe au început deja să apară primele cazuri confirmate chiar cu Delta. În momentul de față, camera de gardă are cam 200-300 de prezentări. La 200-300 de prezentări zilnic, în momentul în care vor apărea pacienții COVID-pozitivi, care trebuiesc izolați de restul, va fi din nou măcel.

Citeste si https://stiriturda.net/scaderea-accelerata-a-infectarilor-explicata/?swcfpc=1

Sursa foto : http://adevarul.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu