Valul patru al pandemiei inchide Europa-in Romania continua relaxarile de la 1 august.

Valul patru al pandemiei inchide Europa-in Romania continua relaxarile de la 1 august.

Cu toate ca in intreaga Europa tarile isi iau masuri de protectie sanitara in fata pericolului tulpinii DELTA ,in Romania continua relaxarile incepand cu 1 august.

Vezi si : https://minadestiri.ro/noi-masuri-de-relaxare-de-la-1-iunie-2/

Varianta indiana a virusului Sars-Cov-2 a devenit dominanta in Europa iar faptul ca este mult mai contagioasa pune pe jar autoritatilem tuturor tarilor membre UE.

Desi avem experienta valurilor anterioare in care ce se intampla in vestul european devenea realitate si la noi dupa aproximativ o luna vis a vis de pandemie , relaxarile propuse arata ca nu am invatat nimic.

Guvernul Citu anunta si adopta alte masuri de relaxare in contextul unui iminent val patru care amenita intreaga planeta.

Premierul Romaniei spune :

Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute.

Aş menţiona activităţile cultural-artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane în localităţile cu incidenţă mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori.

Condiţie foarte importantă – participanţii trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţ.Activităţile din baruri, cluburi, discoteci şi săli de joc până la capacitatea maximă a spaţiului permisă în intervalul orar 5:00 – 2:00, în cazul în care incidenţa este mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori.

Nu s-a schimbat ora 2:00, în cazul în care incidenţa este sub sau egală cu 2 la mie.

Citeste despre vechile restrictii : https://minadestiri.ro/restrictiile-sanitare-din-romania/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu