Alexandru Rafila-valul 5 al pandemiei este inevitabil.Trebuie sa ne pregatim sa il intampinam.

Propus ca Ministru la Sanatatii , Alexandru Rafila spune ca valul 5 al pandemiei este inevitabil si ca trebuie sa ne pregatim sa il intampinam.

Revezi aici : https://minadestiri.ro/alexandru-rafila-acuza-untold/

Chiar daca am intrat pe un trend descendent al curbei infectarilor situatia in spitale si in sectiile ATI este inca foarte grava iar masurile anti COVID trebuie respectate.

Referindu-se la tratamentul in ambulatoriu ,Alexandru Rafila a spus :

Trebuie să avem discuții foarte clare, să ne ajute medicii de familie, tratamentul trebuie administrat corect, în ambulatoriu.

Accesul pacienților în ambulatoriu ar trebui să fie mult mai facil, pentru că oamenii se tratează acasă și își fac rost de medicamente. Asta ne-a dus la numărul mare de decese.Tratamentul trebuie să fie prescris de medicii de familie sau medicul specialist.

Medicația de acasă fie e prescrisă neconform, fie nu e prescrisă de nimeni și oamenii își fac rost și se tratează singuri. Astea sunt cele mai grave situații care duc la mortalitatea incredibilă – am fost pe primul loc la decese raportat la populație, iar asta nu e întâmplător.

Această neîncredere a oamenilor în sistemul de sănătate a făcut ca ei să se prezinte foarte târziu la medic. Asta trebuie să se schimbe

Poate ai ratat : https://stiridinmina.net/2021/09/16/cluj-napoca-va-fi-primul-oras-carantinat/?swcfpc=1

Pregatirea valului 5 trebuie sa inceapa imediat ,a declarat Rafila :

Pregătirile pentru valul 5 trebuie să înceapă imediat. Nu știu dacă îl vom evita, dar trebuie să fie unul cu amplitudine cât mai mică și cu cât mai puține decese

Distribuie pe:

Lasă un comentariu