Valentin Lemnaru-noul antrenor secund la Sticla Ariesul Turda.

Valentin Lemnaru-noul antrenor secund la Sticla Ariesul Turda.

Noua conducere a Sticlei Ariesul Turda a mai mutat odata in staff-ul tehnic al echipei de seniori.Asta dupa ce in noiembrie 2020 a renuntat la serviciile lui Costica Olariu pe fondul lipsei rezultatelor echipei.

Incepand de astazi clubul are un nou antrenor secund in persoana lui Valentin Lemnaru .

Citeste si aici : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-infrangere-in-amicalul-cu-gloria-bistrita/

Acesta a acceptat propunerea venita din partea cunoscutului avocat , Calin Budisan , presedintele clubului Sticla Ariesul Turda , de a-l ajuta cu experienta sa pe Artur Podar.

Presedintele clubului are convingerea ca Valentin Lemnaru va pune umarul la redresarea echipei iar promisiunea fostului atacant al Universitatii Cluj este ca vor aparea si rezultatele pozitive.

Cariera sportiva a lui Lemnaru aici : ro.wikipedia.org/wiki/Valentin_Lemnaru

Referitor la numirea lui Lemnaru in staff-ul tehnic , Calin Budisan spune:

Vali a promis ca va pune umarul la redresarea echipei si ca este sigur ca vor aparea si rezultatele.

Pentru cei mai putin informati precizam ca Valentin Lemnaru a venit la Turda din primul an de liga III fiind unul dintre jucatorii titulari cu cele mai multe minute jucate.

Se asteapta de la el o revigorare a jocului echipei si o colaborare benefica atat cu veteranii cat si cu tinerii din lot.

Poate te intereseaza si : https://stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-comuna-recea-scor-final-0-4-meci-amical-disputat-la-iclod/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu