Vaccinul Johnson&Johnson-cerere de apropare de urgenta pentru utilizare in SUA.

Vaccinul Johnson&Johnson-cerere de apropare de urgenta pentru utilizare in SUA.

Cursa contra cronometru pentru gasirea unui vaccin cat mai eficient impotriva COVID-19 a contribuit la aparitia mai multor seruri candidat.

Vezi si : https://minadestiri.ro/vaccinul-pfizer-maine-soseste-in-tara-a-saptea-transa/

Astfel ,cu o eficienta de pana la 66%, vaccinul elaborat de Johnson&Johnson a facut o solicitare de aprobare de urgenta pe teritoriul SUA.

Avantajul acestui vaccin este ca se administreaza intr-o singura transa iar conditiile de depozitare si transport sunt accesibile.

În cazul în care vaccinul Johnson & Johnson va fi autorizat, ar putea duce la o vaccinare în masă în SUA, în condițiile în care blocajele în distribuția vaccinurilor Pfizer și Moderna au dus la un ritm mai lent al vaccinărilor decât cel așteptat.

Vaccinul dezvoltat Johnson & Johnson în parteneriat cu Janssen Pharmaceuticals este administrat într-o singură doză și necesită refrigerare obişnuită.

Asta în condițiile în care alte vaccinuri, inclusiv cele ale Pfizer/BioNTech şi Moderna, precum şi cele dezvoltate de Oxford-AstraZeneca şi Novavax, sunt administrate în două doze. De asemenea, vaccinul J&J poate fi păstrat la temperaturi mai ridicate pentru o perioadă mai lungă decât alte vaccinuri.

Sursa :www.libertatea.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu