Institutia Prefectului Cluj-vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura si eficienta.

Institutia Prefectului Cluj-vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura si eficienta.

Iminenta valului patru al pandemiei despre care specialistii spun ca ii va afecta major pe cei nevaccinati face ca institutiile statului sa recomande vaccinarea tuturor cetatenilor.

Prefectura Cluj vine in ajutorul populatiei explicand pe https://www.facebook.com/PrefecturaCluj :

Vaccinarea împotriva COVID-19 este sigură și eficientă!

Analiza preliminară a eficienței vaccinării împotriva COVID-19 în România demonstrează eficacitatea vaccinurilor împotriva COVID-19.

vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura, Institutia Prefectului Cluj-vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura si eficienta., Stiri Turda - MinaDeStiri Vaccinarea cu schemă completă:

vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura, Institutia Prefectului Cluj-vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura si eficienta., Stiri Turda - MinaDeStiri scade de 14 ori riscul de deces în urma maladiei COVID-19;

vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura, Institutia Prefectului Cluj-vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura si eficienta., Stiri Turda - MinaDeStiri scade de 12 ori riscul de spitalizare și de internare în ATI;

vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura, Institutia Prefectului Cluj-vaccinarea impotriva COVID 19 este sigura si eficienta., Stiri Turda - MinaDeStiri scade de 10 ori riscul de infecție cu SARS CoV 2.

Datele au fost agregate anonimizat din Coronaforms și RENV pentru perioada cuprinsă între 01/02/2021 și 31/05/2021, corespunzătoare valului anterior de infecție.

Cazurile pozitive provin atât din testări efectuate în baza definiției de caz și a anchetelor epidemiologice cât și din testări la cerere (cuprind și cazuri asimptomatice).

A fost extras numărul de teste pozitive raportate pentru persoane nevaccinate (1) și persoane vaccinate cu data testului în intervalele: 2 – 1-14 zile de la prima doză 3 – peste 14 zile de la prima doză până la data dozei 2 4 – 1-14 zile de la doza 2 5 – peste 14 zile de la doza 2

Pentru a calcula riscul de infecție, numărul de cazuri a fost raportat la numărul de persoane vaccinate ce se încadrau în cele 4 intervale de timp la data testului pozitiv (număr de cazuri / persoane-zile).

Exemplu: 10 persoane zile înseamnă 10 persoane urmărite o zi sau 1 persoană urmărită timp de 10 zile.Riscul de infecție relativ (RR) pentru persoanele vaccinate a fost calculat prin raportarea la riscul de infecție din grupul de persoane aflate în primele 14 zile de la administrarea primei doze (perioada în care studiile clinice și alte studii de eficiență din viața reală arată că protecția este minimă sau inexistentă).

Eficiența vaccinală a fost calculată în funcție de riscul de infecție relativ (1-RR) * 100.

Spitalizările, internările în ATI și decesele au fost luate în considerare într-un interval de 28 de zile de la un test pozitiv

Reciteste si aici : https://minadestiri.ro/studiu-la-scara-larga-in-mexic-si-sua/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu