USR PLUS Turda duce ipocrizia la rang de artă

USR PLUS Turda duce ipocrizia la rang de artă. Recent printr-o postare trasa la xerox cu a celor de la PMP, USR a criticat oamenii propuși pentru consiliile de administrație.

O postare cu singurul scop de a MANIPULA opinia publică. Cei aflați in conducerea USR PLUS au rămas în pană de idei și au copiat postarea celor de la PMP. Cu mici schimbări.

Lipsa de inspiratie din partea USR PLUS continua. Mai ales când după alegerile locale aceștia au ales să intre în subordinea PSD. O alianță unde liderul PSD Turda este și liderul alianței.

USR PLUS Turda duce, USR PLUS Turda duce ipocrizia la rang de artă, Stiri Turda - MinaDeStiri

Nu este însă de mirare, având în vedere că liderul USR PLUS a fost împiedicat de propriul partid să candideze local. Comisia de integritate USR a consider ca nu întrunește condițiile de integritate.

VEZI SI: CINE SUNT CEI DE LA USRPLUS TURDA

Ipocrizia celor de la USR PLUS a pornit însă de mult. Când aveau o campanie de denigrare bazata pe „traseism politic”. Însă majoritatea celor de la USRPLUS sunt veniți de la alte partide.

USR PLUS Turda duce ipocrizia la rang de artă

Dar ca sa va demonstrăm că cei de la USRPLUS încearcă să manipuleze am analizat ultimul lor comunicat.

Așa se face că acolo ,in mijlocul ,,oamenilor noi,, ce nu-si recunosc presedintele tocmai pt ca ,candva era in alt partid ,ei acuza pe altii de traseism fara jena.

USR PLUS Turda duce, USR PLUS Turda duce ipocrizia la rang de artă, Stiri Turda - MinaDeStiri

Dar asta este arta manipularii: aruncam cu noroi in ceilalti ca sa nu se vada mocirla in care inotam noi. Si asta pentru ca ne place sa credem ca toti sunt prosti si inghit orice.

Faptul ca cetatenii s-au trezit la nivel national este certificat de procentul minuscul de la Parlamentare reusit de ,,traseistii,, noi.

Cat despre rezultatul la nivelul local se pare ca Primarul Matei Cristian mananca cate 2-3 ca ei la micul dejun.Si isi face siesta cu cate un mar sau doua.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu