Dacian Ciolos-USR/PLUS nu va sustine un Guvern minoritar.

Proaspatul presedinte al USR/PLUS nu isi doreste sa sustina un Guvern minoritar sugerand PNL ului sa ceara ,,ajutor,, de la PSD si AUR.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/ipocrizia-ridicata-la-nivel-de-arta/?swcfpc=1

Desi deciziile in alianta USR/PLUS se vor lua de Biroul National unde aripa Barna are majoritate , Ciolos se pozitioneaza impotriva lui Florin Citu spunand ca in urmatoarele zile se va hotari daca se vor intoarce sau nu la guvernare alaturi de PNL si UDMR.

Dacian Ciolos a declarat :

PNL are mai multe variante, are de ales. Sau refacem coaliţia cu alt premier sau, dacă pentru ei este mult mai important Cîţu premier decât o majoritate funcţională, atunci să găsească o soluţie de susţinere cu PSD, cu AUR. Noi nu avem de ce să susţinem un guvern minoritar PNL. Putem lucra cu PNL, dar un guvern minoritar condus de Florin Cîţu nu văd de ce să susţinem.

Despre alegerile anticipate a spus :

O să vedem ce premieri sunt propuşi, eu nu vreau să discut despre capătul firului. Suntem la începutul firului şi să vedem variantele mai aproape de realitatea de azi. Nu cred că e o soluţie bună acum pentru România alegerile anticipate. Avem nevoie de un guvern care să facă reforme. Avem PNRR-ul cu 30 miliarde de euro în spate şi o serie de reforme şi asta ar trebui să fie cartea de căpătâi a viitorului guvern.

Revezi aici : https://minadestiri.ro/la-turda-usr-e-cu-plus-sau-cu-minus/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu