USR PLUS mai rau decat PSD sau AUR?

Poate pare o ironie, însă tot mai mult se adeverește. USR PLUS mai rau decat PSD sau AUR?

La București, ministrul sănătății Vlad Voiculescu împreună cu ministrul fondurilor europene Cristian Ghinea par sa saboteze guvernarea pentru campania electorală din 2024.

Vlad Voiculescu, un împătimit susținător anti-PSD schimba programul de vaccinare si in loc să aibă un comportament adecvat unui monstru, adoptă un comportament de politruc.

USR PLUS mai rau decat PSD sau AUR?

„Vlad Voiculescu, ministrul Plus al Sănătății, afectează sistemul de vaccinare anti-covid. Deși fostul Guvern Orban stabilise procedura prin care primăriile din țară urmează să coordoneze vaccinarea populației împotriva Covid, Vlad Voiculescu a decis să schimbe proiectul inițial. Concret, Voiculescu intenționează să nu mai finanțeze procesul de vaccinare gestionat de administrațiile locale.

Reacția Asociației Primarilor, condusă de primarul PNL al Clujului Emil Boc, a fost imediată. De critică dură către Vlad Voiculescu. Ministrul Plus a reacționat prin discursuri politice, iar polemica s-a extins. Au intervenit, alături de Boc, și alți primari din marile orașe. Reacția lui Voiculescu a continuat pe linia politică și nu pe cea așteptată, de responsabilitate ministerială. Cu ironii și glumițe la adresa primarului PNL.” citează Evenimentul zilei

Exact ca la nivel local, unde la Turda aleșii USR PLUS, PMP conduși de liderul PSD se comporta la fel.

Sacrifică orașul și cetățenii pentru jocurile politice care le fac împreună.

Vezi și: Alianța PSD+USR a fugit din ședința de consiliu

Aleșii celor 3 partide arată clar lipsa de interes, părăsind ședința de consiliu chiar înainte de Crăciun. Probabil având altceva mai bun de făcut.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu