UNTOLD umple hotelurile din judetul Cluj-peste 70% din capacitatea de cazare rezervata pentru evenimentul din septembrie.

UNTOLD umple hotelurile din judetul Cluj, UNTOLD umple hotelurile din judetul Cluj-peste 70% din capacitatea de cazare rezervata pentru evenimentul din septembrie., Stiri Turda - MinaDeStiri

UNTOLD umple hotelurile din judetul Cluj -peste 70% din capacitatea de cazare rezervata pentru evenimentul din septembrie.

Festivalierii au rezervat deja peste 70% din capacitatea de cazare a hotelurilor din Cluj Napoca imediat dupa ce s-a anuntat data organizarii UNTOLD 2021.

Citeste si : https://minadestiri.ro/visul-lui-emil-boc-prinde-contur-untold-se-va-organiza-in-2021-vezi-care-e-singura-conditie/

Aspiratia populatiei pentru o revenire cat mai rapida la normalitatea cunoscuta dinainte de pandemie este evidenta.

Este primul efect pozitiv pentru HORECA dupa ce s-a aniuntat posibilitatea organizarii UNTOLD si ELECTRIC CASTLE.

Iubitorii de festivaluri si-au reconfirmat rezervarile de anul trecut iar hotelurile spera sa primeasca o gura de oxigen odata cu spectacolele respective dupa aproape doi ani de restrictii.

Luiza Pașcu, manager UBA Acomodation a confirmat :

Într-adevăr, de ieri de când Untold a anunțat schimbarea datei festivalului au revenit clienții care aveau rezervări anterioare. Să știți că deja suntem rezervați în proporție de 70% pentru data respectivă. Astăzi am mai primit o veste bună, telefoanele au început să sune din nou pentru festivalul Electric Castle.

Vezi aici : https://stiriturda.net/organizatorii-untold-si-neversea-doresc-spectacole/?swcfpc=1

Captura foto : http://twitter.com

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *