UNTOLD primeste unda verde fara restrictii numerice in septembrie-Emil Boc sustine ca vaccinarea este singura modalitate sigura de a participa.

UNTOLD primeste unda verde fara restrictii numerice in septembrie, UNTOLD primeste unda verde fara restrictii numerice in septembrie-Emil Boc sustine ca vaccinarea este singura modalitate sigura de a participa., Stiri Turda - MinaDeStiri

UNTOLD primeste unda verde fara restrictii numerice in septembrie-Emil Boc sustine ca vaccinarea este singura modalitate sigura de a participa.

Marele festival muzical UNTOLD a primit unda verde pentru 9-12 septembrie 2021.

Vezi si : https://minadestiri.ro/visul-lui-emil-boc-prinde-contur-untold-se-va-organiza-in-2021-vezi-care-e-singura-conditie/

In opinia edilului Clujului vaccinarea este singura cale sigura de a putea participa la concerte mari dar si la nunti,botezuri etc.

Emil Boc a spus :

Este victoria noii normalități asupra pandemiei. Merită felicitați toți cei care s-au vaccinat și se vor vaccina pentru acest festival. De departe cea mai ușoară participare la festival este vaccinarea.

Recomandarea mea este să dăm semnalul că viața revine la normal. Normalitatea trece prin vaccinare. Eu voi acorda tot sprijinul pentru ca evenimentele să se poată derula.

În luna iulie vom aproba finanțarea publică pentru alte evenimente, din sectorul cultural. 

Dragi festivalieri, haideți să ne vaccinăm și apoi să ne bucurăm de festivaluri.

Sentința dată de Curtea de Apel Cluj, care anulează în parte Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, care condiționează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR a fost comentata astfel de catre primarul resedintei de judet :

Eu aș recomanda tuturor să se vaccineze, pentru că aceasta este calea sigură pentru a se intra la festival, Până în septembrie vor mai apărea precizări oficiale, ale guvernului, dar aproape sigur pe baza vaccinului se va intra sigur la festival. Celelalte lucruri nu sunt 100% sigure. Eu recomand vaccinarea pentru reluarea vieții, pentru salvarea slujbelor și pentru o nouă șansă.

Poate ai ratat ; https://stiriturda.net/organizatorii-untold-si-neversea-doresc-spectacole/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *