UNTOLD 2021 bate la usa-acces rapid la festival prin Check-in și Top-up online.

UNTOLD 2021 bate la usa-acces rapid la festival prin Check-in și Top-up online.

Doar fanii înregistrați în formularul de Check-in pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate.

Vezi aici despre UNTOLD 2021 : https://minadestiri.ro/untold-2021-2/

Sfatul organizatorilor este ca festivalierii să aleagă opțiunea de Check-in și Top-up online pentru a se bucura de un acces mai rapid în festival.

Organizatorii informeaza ca Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro.

Tinerii sub 18 ani nu pot intra la festival fara acordul scris al parintilor iar minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

Dupa realizarea Check-in ului online se poate incarca bratara cu suma dorita iar suma încărcată va fi transferată pe brățară când o va primi de la corturile de check-in.

Brățara poate fi activată apoi la orice punct de Credit Point din festival iar această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct din aplicația mobilă UNTOLD.

Bănca Transilvania a oferit sistemul de plata la UNTOLD și, la fel ca în 2019, este integrat cu sistemul de acces, care aduce mai multă siguranță și facilitate participanților. 

UNTOLD 2021 va debuta pe 9 septembrie si se va incheia pe 12 septembrie desfasurandu-se cu respectarea tuturor masurilor sanitare generate de contextul pandemic.

Citeste si aici : https://stiriturda.net/teatrul-puck-va-prezenta-un-spectacol/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu