SuperLiga-Universitatea Cluj se intoarce cu un punct meritat dupa jocul cu FCSB.

Universitatea Cluj se intoarce cu un punct meritat dupa jocul cu FCSB.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au evoluat aseara pe Arena Nationala cu liderul FCSB intr-o partida din etapa a 11 a a SuperLigii 2023-2024.

Porniti cu prima sansa ,bucurestenii au deschis repede scorul prin Dawa care a profitat de o respingere gresita a lui Gorcea si a introdus mingea in poarta in minutul 8 : 1-0.

Clujenii nu au acuzat socul si au aratat ca o echipa care merita un loc mai bun in clasamentul SuperLigii si,urmarea a jocului curajos au egalat prin Dan Nistor care a trecut lejer de acelasi Dawaegaland pentru clujeni in minutul 26 : 1-1.

Oaspetii au pus stapanire pe joc insa ,contrar cursului partidei,cei care au inscris din nou au fost bucurestenii care au profitat de o noua neindemanare a portarului clujean iar Sut a introdus mingea in poarta studentilor cu o lovitura de cap in minutul 39 : 2-1.

Repriza a doua a debutat cu dominarea oaspetilor insa ocaziile au aparut in contul gazdelor care au ratat cateva ocazii importante.

Cum ocaziile se razbuna iar echipa mai montata a fost Universitatea Cluj,egalarea a venit firesc in minutul 88 cand Bogdan Mitrea a ,,pus,, bine capul la un corner executat perfect de Nistor : 2-2.

Pana la final ,chiar daca gazdele au dat senzatia ca pot mai mult, tabela a aratat 2-2 iar clujenii au cauzat primul semiesec pe teren propriu pentru lider in actuala editie a SuperLigii.

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu