SuperLiga-Universitatea Cluj la al doilea esec pe terenul din Medias.

Universitatea Cluj la al doilea esec pe terenul din Medias.

Revezi asta : minadestiri.ro/universitatea-cluj-primeste-la-medias-vizita-rivalei-petrolul-ploiesti

Dupa ce in primele doua etape Universitatea Cluj a aratat ca o echipa capabila sa puna probleme greilor campionatului reusind doua remize memorabile a urmat dusul rece de la Pitesti.

Ca si la Pitesti insa , sepcile rosii au fost si ieri de nerecunoscut , partida facuta de jucatori impotriva rivalei din liga 2 fiind una de o factura foarte slaba.

Petrolistii au deschis scorul in prin fostul uist , Gicu Grozav insa in minutele de prelungiri ale primei reprize , Balan a ratat o lovotura de pedeapsa , echipele intrand cu scorul de 0-1 la cabine.

Nici in partea secunda , Universitatea Cluj nu a mai aratat daruirea din primele doua etape iar scorul final a ramas 0-1 , clujenii pierzand al doilea meci consecutiv.

Dupa 4 etape , clujenii au doar 2 puncte iar victoriilae se tin departe de jucatori.

Adrian Balan , cel care a ratat lovitura de pedeapsa , si-a cerut scuze colegilor :

Îmi cer scuze colegilor. Astăzi, atât a vrut Dumnezeu să-mi dea. Probabil ne dorim prima victorie din Liga 1 prea mult. Petrolul s-a apărat foarte bine, ne-a închis spațiile, nu prea am avut șanse. E greu să ataci în condițiile astea. Contează foarte mult că nu jucăm pe Cluj Arena. Ar veni mai mulți spectatori. Aș vrea să facem un joc urât și să câștigăm puncte.

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu