SuperLiga-Universitatea Cluj joaca maine in deplasare la Pitesti.Vezi la ce ora va avea loc partida!

Universitatea Cluj joaca maine in deplasare la Pitesti.

Dupa doua partide foarte bune in debutul Superligii in care studentii au facut doua egaluri la indigo 1-1 cu FCSB si Universitatea Craiova , a treia runda ii duce pe clujeni la Pitesti.

Poate ai ratat : minadestiri.ro/universitatea-cluj-continua-debutul-bun-de-campionat

Maine , incepand cu prele 18.30 , Universitatea Cluj va intalni asadar in deplasare FC Arges intr-o partida contand pentru runda a treia a SuperLigii.

Studentii sunt in cautarea primei victorii iar jocul bun din primele doua etape ii dau dreptul sa spera ca acest lucru se va intampla la Pitesti.

Gabriel Giurgiu a prefatat etapa de maine :

Suntem înaintea jocului cu FC Argeș, o echipă imporantă a campionatului, având în vedere că anul trecut a terminat pe locul 6, a jucat în play-off. Are în componență jucători care au calitate și pot face diferența în timpul jocului. Chiar dacă vin după o înfrângere la o diferență destul de mare, uitându-mă la joc, mi s-a părut că diferența de scor este destul de mare față de realitatea din teren. Noi venim după două jocuri, contra unor echipe foarte bune ale campionatului, care s-au luptat anul trecut pentru titlu. Am făcut meciuri destul de bune, arătând o agresivitate și o atitudine foarte bună, ceea ce ar trebui să continue la noi, pentru că doar așa putem scoate puncte și putem să aducem și lumea la stadion și să fim mulțumiți din toate punctele de vedere.

Jocul va incepe la orele 18.30 si va fi transmis de catre Digisport 1.

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu