Razboi fratricid-Universitatea Cluj joaca cu Dinamo Bucuresti pentru promovarea in Liga 1.Petrolul si Hermannstadt au promovat direct.

Universitatea Cluj joaca cu Dinamo Bucuresti pentru promovarea in Liga 1 in timp ce Petrolul si Hermannstadt au promovat direct.

Reciteste si : minadestiri.ro/universitatea-cluj-va-juca-la-chiajna-si-spera-intr-o-sincopa-a-celor-de-la-hermannstadt

Ieri , in ultima partida a play off ului , Universitatea Cluj a pierdut in deplasarea de la Chiajna cu 2-1 in timp ce FC Hermannstadt a remizat alb , 0-0 , acasa cu Steaua Bucuresti.

In urma acestor rezultate , Petrolul si Hermannstadt au promovat direcy in Liga 1 in timp ce Universitatea Cluj va avea o dubla cu Dinamo Bucuresti pentru promovare.

Este un razboi fratricid avand in vedere prietenia afisata de-a lungul anilor de catre aceste doua cluburi insa va fi o lupta pe viata si pe moarte pentru accederea in Liga 1.

Meciurile de baraj se vor disputa tur-retur in data de 21/22 mai si 28/29 mai 2022.

Celalalt meci de baraj inca nu este fixat pentru ca pe locul 4 a terminat Steaua Bucuresti care momentan nu are drept de promovare si care asteapta verdictul FRF in aceasta speta.

In cazul in care FRF va refuza dreptul de promovare al bucurestenilor , celalalt meci de promovare se va juca intre Academica Clinceni si Concordia Chiajna care a terminat pe locul 5 al play off ului.

Foto : sport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu