SuperLiga-Universitatea Cluj joaca astazi ,,acasa,, la Medias cu Rapid Bucuresti.

Universitatea Cluj joaca astazi ,,acasa,, la Medias cu Rapid Bucuresti.

Etapa a doua a SuperLigii programeaza azi, jocul dintre Universitatea Cluj si Rapid Bucuresti ,intr-o partida considerata pe teren propriu pentru elevii lui Toni Petrea.

Frumoasa galerie a sepcilor rosii se va deplasa ca de obicei laMedias pentru a-si sustine favoritii ,insa acestia se simt frustrati pentru ca sunt nevoiti sa faca deplasari in aceasta perioada a anului pentru a isi vedea favoritii la lucru.

Ca de fiecare data,in aceasta perioada,stadionul Cluj Arena va fi utilizat de catre organizatorii UNTOLD pentru a delecta festivalierii in luna august ,cu deja faimosul eveniment rock care are loc anual la Cluj Napoca.

Clujenii spera sa se intoarca cat mai repede pe Cluj Arena iar gazonul sa se prezinte in conditii bune ,dupa ,,trecerea,, a zeci de mii de fani ai UNTOLD ului ,pe iarba proaspat ,,reparata,, sub supervizarea Consiliului Judetean Cluj.

Jocul va incepe la orele 21.30 si va fi arbitrat la centru de Calin Iulia din Stefanest, Arges ajutat la cele doua tuse de Dumitru Ionel Valintin din Zalau,Salaj si Tunyogi Ferencz din Gherghita,Prahova.

In camera VAR vor superviza jocul Popa Catalin si Avram Robert,ambii din Pitest,Arges.

Observator pentru arbitrii va fi Zoltan Szekely din Baia Mare,Maramures.

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu