SuperLiga-soc pe Cluj Arena.Universitatea Cluj invinsa de Politehnica Iasi la reluarea confruntarii intrerupte ieri de ploaia torentiala.

Universitatea Cluj invinsa de Politehnica Iasi la reluarea confruntarii intrerupte ieri de ploaia torentiala.

Programat ieri,meciul dintre Universitatea Cluj si Politehnica Iasi a fost intrerupt de catre arbitru datorita conditiilor nefavorabile cauzate de ploaia torentiala care a facut gazonul de pe Cluj Arena impropriu pentru continuarea partidei.

Reciteste aici : minadestiri.ro/superliga-ploaia-torentiala-intrerupe-partida-dintre-universitatea-cluj-si-politehnica-iasi-in-minutul-54

Astfel,jocul a fost intrerupt in minutul 54 al reprizei secunde urmand a fi reluat conform regulamentului,azi de la orele 13.

Cu o statistica net favorabila trupa lui Ioan Ovidiu Sabau a fost rapusa de golurile lui Alin Roman din minutele 55 si 90+2 ,oaspetii luand in Moldova toate cele trei puncte puse in joc.

Managerul lui U Cluj a aratat ca este consternat de ceea ce s-a intamplat azi, neintelegand de ce au jucat atat de slab elevii sai.

Totodata tehnicianul sepcilor rosii s-a aratat ingrijorat si de accidentarea lui Chipciu devenit indisponibil pentru o perioada de timp.

Ioan Ovidiu Sabau :

,,A venit acest duș rece într-un moment în care nu aveam nevoie. După prima repriză părea un joc destul de abordabil, cu un adversar care nu ne-a pus probleme. Astăzi, nu îmi explic cum am putut să arătăm atât de rău. Am luat multe decizii greșite, am fost crispați. Nu avem voie să fim atât de ușor puși în dificultate. E clar că au fost primii la minge, noi am greșit mult.

Arătăm foarte, foarte rău. De aici plecăm, trebuie să realizăm asta. Nu trăim din amintiri, noi cei care reprezentăm azi echipa suntem vinovați. Vom ieși de aici doar dacă vom fi mai umili și dacă vom munci mai mult. Acolo în preajma careului nu am avut jucători care să ia decizii, ne-am mulțumit să aruncăm responsabilitățile de la unul al celălalt.

În asemenea situații o echipă care are jucători cu asemenea experiență trebuie să găsească soluții. După ziua de ieri, efectiv am avut mare încredere că astăzi putem câștiga. Ei au părut mult mai agresivi și aveau o stare fizică mult mai bună.Vom analiza, vedem ce greșeli s-au făcut. Cred că toată lumea e vinovată, nu doar Miron. Jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să schimbăm ceva.

Doar noi putem scoate echipa din acestă situație dacă ne resetăm, dacă înțelegem că trebuie să avem alt ritm și altă concentrare atunci când venim la stadion, mai multă modestie, umilință și să nu trăim din amintiri. Trebuie să înțelegem că nu joacă numele.Întărim lotul și numeric și valoric, dar acești jucători care au dus greul sunt foarte, foarte jos ca și randament. Trebuie să recunoaștem. Va trebui să schimbăm ceva, să facem altceva ca să fim buni și să câștigăm simpatia publicului care vine să ne susțină.

Ne-am grăbit. El nu trebuia să intre. Ceva greșit s-a făcut pentru că el a recidivat. Va fi o perioadă destul de lungă care este posibil să îl pierdem. Pentru noi este un jucător foarte inportant, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem la dispoziție. Pentru mine toți sunt importanți. Trebuie să îi fac să fie mai concentrați și mai buni luați individuali.”

Sursa : fcucluj.ro

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu