Universitatea Cluj devine favorita pentru promovare dupa o partida perfecta pe Cluj Arena in fata lui Dinamo Bucuresti.Vezi care a fost rezultatul.

Universitatea Cluj devine favorita pentru promovare dupa o partida perfecta pe Cluj Arena in fata lui Dinamo Bucuresti.

Vezi si : minadestiri.ro/universitatea-cluj-joaca-in-seara-asta-prima-mansa-a-duelului-promovarii-in-liga-1-cu-dinamo-bucuresti-pe-cluj-arena

In fata unor tribune pline , sepcile rosii au inceput hotarati jocul dominand clar prima repriza si intrand cu avantaj la cabine la pauza prin golul lui Remacle din minutul 14 : 1-0.

Repriza a doua a adus de la cabine o echipa bucuresteana care a intrat hotarata sa remonteze , dominand inca din primul minut.

Cartonasul rosu primit pentru doua galbene de catre Ely Fernandez a dat impresia ca Dinamo va intoarce rezultatul.

Totusi , dupa doua ,,trnsversale,, ale lui Dinamo , cei care au punctat pe tabela de marcaj , in minutul 83 , au fost clujenii.

Acestia au inscris prin Boiciuc dupa o actiune senzationala a ex dinamovistului Filip care i-a past lui Boiciu iar atacantul a facut 2-0.

Urmare a rezultatului , Universitatea Cluj a devenit favorita insa Dinamo isi va vinde scump pielea saptamana viitoare la Bucuresti.

In tribune a fost o atmosfera de meci mare , galeriile celor doua echipe facand spectacol si este de asteptat ca in ,,groapa,, sa se joace cu casa inchisa.

Foto : digisport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu