Sanctiunile impotriva Rusiei se intorc ca un bumerang asupra Occidentului-Uniunea Europeana ia in considerare rationalizarea consumului de gaze in regiune.

Sanctiunile impotriva Rusiei se intorc ca un bumerang asupra Occidentului iar in contextul conflictului din Ucraina , Uniunea Europeana ia in considerare rationalizarea consumului de gaze in regiune.

Revezi si asta : minadestiri.ro/sprijin-pentru-protejarea-populatiei

Pe masura ce Rusia reduce exportul gazelor naturale catre Europa ca raspuns la sanctiunile impuse de Occident impotriva Kremlinului , devine tot mai posibila ideea rationalizarii consumului de gaze naturale.

Germania a facut apel catre populatie sa reduca consumul de gaze pentru a incerca astfel sa-l opreasca pe Putin in intentiile sale de a-si alipi teritorii din Ucraina.

Se ia in calcul ca in cazul declararii starii de urgenta energetica , guvernul german sa rationalizeze consumul de gaze.

Spectrul crizei gazelor planeaza asupra Europei inca de la declansarea ,,operatiunii speciale,, a Kremlinului in Ucraina iar statele UE incearca sa devina independente macar pe termen emdiu si lung de gazele rusesti.

Chiar daca constientizeaza ca presiunea va fi pusa tot pe cetateanul de rand ,Uniunea Europeana considera ca sacrificiul populatiei va duce in final la pierderea razboiului dus de Putin in Ucraina.

Foto : nordnews.md

Distribuie pe:

Lasă un comentariu