Matei Cristian: Un nou tronson al străzii Castanilor a intrat în modernizare.

Un nou tronson al străzii, Matei Cristian: Un nou tronson al străzii Castanilor a intrat în modernizare., Stiri Turda - MinaDeStiri

Un nou tronson al străzii Castanilor a intrat în modernizare.

Pentru diminuarea disconfortului și executarea lucrărilor în parametri optimi modernizarea acestei strazi se realizează pe tronsoane. Până în acest moment, lucrările au început pe două tronsoane:

➡️tronson 1: sectorul de drum cuprins de la intersecția străzii Castanilor cu strada Mărului (de la Cruce) până la intersecția cu străziile Viilor și Câmpului.

➡️tronson 2: porțiunea de drum cuprinsă din zona sensului giratoriu de pe strada Axente Sever până la intersecția străziilor Ștefan Octavian Iosif cu Aleea Salcâmilor.

Citește și: Mesajul edilului Matei Cristian cu ocazia Zilei Imnului National.

Un nou tronson al străzii Castanilor a intrat în modernizare.

Modernizarea acestei străzi care facilitează accesul la Salina Turda este absolut necesară. Actuala administrație a depus multe eforturi pentru obținerea acestei finanțări europene pentru modernizarea străzii Castanilor, dar si a altor 19 străzi din Cartierul Băi. Acum când au început lucrările, ne confruntăm cu disconfort, dar această situație este temporară. Ceea ce este important este că la finalul lucrărilor vom avea încă o stradă modernă în orașul nostru!

Modernizare #20Strazi #CartierBai #PrimariaMunicipiuluiTurda

Sursa: Matei Cristian

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *