Cristina Burciu-bugetul aprobat de catre Guvern reflecta viziunea și determinarea PNL de a construi o Românie modernă și prosperă.

Bugetul aprobat de catre Guvern reflecta viziunea și determinarea PNL de a construi o Românie modernă și prosperă.

Guvernul a aprobat bugetul pentru 2024, un buget care reflectă viziunea și determinarea PNL de a construi o Românie modernă și prosperă. Ne propunem anul viitor să continuăm să susținem educația, atât prin salarii mai mari pentru dascăli, cât și prin modernizarea infrastructurii. Dezvoltăm comunitățile locale prin finanțarea tuturor proiectelor esențiale şi continuăm investițiile în sănătate și în infrastructură rutieră, pentru a reduce decalajele dintre urban și rural.

Totodată, bugetul pentru anul viitor va fi unul al creșterii economiei și creării locurilor de muncă, al majorărilor sustenabile de salarii și pensii. Sprijinim mediul de afaceri și cetățenii și, de aceea, am insistat ca anul viitor să nu fie introduse noi taxe sau impozite. Stabilitatea și predictibilitatea sunt esențiale pentru mediul de afaceri și pentru atragerea investitorilor, iar acest lucru e parte din viziunea liberală referitoare la o societate dinamică și plină de oportunități.

Foto : facebook.com/cristina.burciu.3

Distribuie pe:

Lasă un comentariu