U Cluj doreste promovarea in liga I-Emil Boc spune ca nu va prostitua clubul.

U Cluj doreste promovarea in liga I-Emil Boc spune ca nu va prostitua clubul.

Proiectul U Cluj ,sprijinit de Administratia lui Emil Boc a inceput din liga a IV a in 2016 promovand succesiv in liga superioara in fiecare an insa blocandu-se in liga a II a de 3 ani.

Vezi si asta : minadestiri.ro/am-crescut-juniori-si-i-am-dat-sa-lupte-pentru-altii/

Emil Boc spune ca va continua sa sustina U Cluj impreuna cu universitatile clujene si ca nu doreste ca clubul sa se prostitueze insa nu elimina discutii cu privati seriosi interesati de proiectul alb-negru.

Afirmand ca a reinviat brandul de pe patul de moarte ,primarul Clujului a spus intr-o interventie la Napoca FM :

Drumul spre Liga 1 nu se negociază. Eu sper ca echipa să îl realizeze. Până atunci, Primăria Cluj-Napoca va asigura susținerea financiară. Noi nu vom spune nu susținerii U Cluj. Dacă vor fi investitori privați interesați, noi, cu Universitățile clujene, vom sta la masă, dar nu vom prostitua acest club, pentru a-l putea pune din nou pe făraș așa cum a fost acum câțiva ani, buni. L-am reînviat de pe patul de moarte. Oricine este serios, poate discuta cu noi și cu universitățile clujene, dar între timp, acest proiect, trebuie să meargă curat și frumos înainte, așa cum l-am creat din cenușă, așa cum a fost acum o sută de ani. Dacă sunt investitori privați serioși, evident că vom avea căi publice, transparente, de comunicare.

U Cluj a ratat intrarea în play-off și orice șansă se a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon.

Echipa a rămas și fără președintele Radu Constantea, a cătui mandat a expirat, și a fos preluat de alți oameni impuși de Primăria Cluj-Napoca și universități ,titreaza stiridecluj.ro/ .

Distribuie pe:

Lasă un comentariu