Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri Ziua Națională de Curățenie 2023 Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri

Suntem bucuroși să vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”. Astfel, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Let’s Do It, Romania!, alături de colegi din peste 191 de țări, sub numele de #WorldCleanupDay, vă invităm să participați la o acțiune de ecologizare a malului stâng și drept al râului Arieș, pentru eliminarea deșeurilor din natură.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri Evenimentul se va desfăşura vineri, 15 Septembrie 2023, ora 9:00.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri Punctul de întâlnire pentru voluntari este malul Arieșului – zona pod la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri În vederea bunei desfășurări, firma de salubritate Supercom va asigura tuturor voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele Supercom.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri Campania de conștientizare are ca scop ecologizarea Municipiului Turda prin colectarea selectivă a deșeurilor din zona malului drept și stâng al râului Arieș.

Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri La acest eveniment au confirmat prezența: Supercom, Compania de Apă Arieș, Domeniul Public, Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență, Apele Române, Colegiul Tehnic Turda, STADA.

Vă așteptăm cu brațele deschise să fim împreună eroii mediului înconjurător! Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Turda-vă anunțăm că și anul acesta vom continua proiectul ”Ziua Națională de Curățenie 2023”., Stiri Turda - MinaDeStiri

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu