Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete.

Turda se modernizeaza zi de zi iar primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete au aparut in municipiu.

Sub Administratia Locala condusa de Matei Cristian ,Turda se vrea oras occidental iar edilul scrie pe pagina sa oficiala de facebook :

Turda se modernizeaza zi de zi., Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete., Stiri Turda - MinaDeStiriTurda se modernizeaza zi de zi., Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete.

Aceste lucrări au loc pe străzile:

Turda se modernizeaza zi de zi., Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete., Stiri Turda - MinaDeStiriP-ța Romană – vopsire bandă dedicată transportului în comun.

Turda se modernizeaza zi de zi., Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete., Stiri Turda - MinaDeStiriLibertății – vopsire piste pentru biciclete.

Turda se modernizeaza zi de zi., Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete., Stiri Turda - MinaDeStiriP-ța 1 Decembrie – trasare marcaje.

Turda se modernizeaza zi de zi., Turda se modernizeaza zi de zi-primele străzi cu benzi dedicate transportului în comun vopsite în roșu și piste verzi pentru biciclete., Stiri Turda - MinaDeStiriGheorghe Lazăr -vopsire bandă dedicată transportului în comun și trasarea marcajelor rutiere.

Zilele următoare, în funcție de condițiile meteo, aceste lucrări vor fi finalizate, iar astfel străzile cuprinse în proiectul de mobilitate urbană vor prinde contur tot mai mult și vor fi cu un pas mai aproape de finalizare.

În etapa următoare vor fi montate indicatoarele rutiere și sistemele de semaforizare.

Turda se va transforma dintr-un imens santier intr-un oras modern cu locuitori multumiti ,in final , de aspectul schimbat in bine in mandatele lui Cristian Matei.

Foto : https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu