Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii.

Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii.

Primaria Turda :

,,Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Stiri Turda - MinaDeStiriAnunț important pentru locuitorii străzii Fabricii din Turda

Stimați locuitori,

Vă informăm cu privire la o schimbare temporară pentru colectarea deșeurilor menajere pe strada Fabricii din Turda.

Din cauza lucrărilor de modernizare a rețelelor de apă și canalizare de pe strada Fabricii, colectarea deșeurilor nu se va mai face din poartă în poartă.

Începând de la data 16 octombrie vă rugăm să depuneți deșeurile menajere în pubelele de colectare amplasate pe strada Fabricii Nr. 61. Acest lucru este necesar pentru a facilita lucrările de modernizare și pentru a asigura o gestionare eficientă a deșeurilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipele Supercom:

Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Stiri Turda - MinaDeStiriDispecerat: 0784011325

Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Stiri Turda - MinaDeStiriEmail persoane fizice:

sanda.chiorean@supercom.ro

Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Turda-schimbare temporare a programului de colectare a deseurilor pentru locuitorii de pe strada Fabricii., Stiri Turda - MinaDeStiriEmail persoane juridice:

alina.mornea@supercom.ro,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu