Turda recicleaza-Primaria Turda colecteaza gratuit deseuri electrice si electrocasnice.Vezi cand.

Turda recicleaza-Primaria Turda colecteaza gratuit deseuri electrice si electrocasnice.Vezi cand.

Poti citi si aici : minadestiri.ro/primaria-turda-actiuni-ample-de-salubrizare-a-malului-ariesului/

Primaria Municipiului Turda anunta ca vineri 26,03.2021 si sambata 27.03,2021 colecteaza GRATUIT deseuri electrice si electrocasnice :

Turda reciclează!

Vineri, 26.03.2021 și sămbâtă 27.03.2021 se colectează gratuit deșeurile electrice și electrocasnice. Primăria Municipiului Turda împreună cu Sistem Național de Colectare, la sfărșitul fiecărei luni, pune la dispoziția cetățenilor un serviciu GRATUIT de colectare al deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor.

Campania funcționează în baza unei programări prealabile stabilite de comun acord, apelând nr. de telefon 0756.026.917 sau accesând www.e-deseu.ro.

Programul de desfășurare a activităților de colectare este 09:30-16:00. Acțiunea de colectare se desfășoară în fiecare ultimă zi de vineri și de sâmbătă din lună.

Pe această cale, mulțumim tuturor cetățenilor municipiului Turda care au înțeles importanța debarasării corecte a deșeurilor electrice, alegând pentru viața lor și a copiilor lor un mediu sănătos și verde!

Vezi si aici : stiriturda.net/primaria-turda-colectare-gratuita-a-deseurilor-electrice/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu