Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimăria Municipiului Turda informează populația că în 4 august valul de căldură se va intensifica, va fi caniculă și disconfort termic, temperaturile ajungând la 33-35 °C.

Astfel, vă recomandăm următoarele măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august:

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriEvitați pe cât posibil expunerea la soare între orele 11:00 – 16:00.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriDușuri reci și băi răcoritoare

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriPurtați pălării de soare, haine lejere din fibre naturale, de culori deschise.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriBeți zilnic între 1,5 – 2 litri de lichide, fără a aștepta să vi se facă sete, la fiecare jumătate de oră.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriPurtați mereu în rucsac lichide cu care să vă răcoriți peste zi, indiferent că sunteți în oraș, în vizită sau pe bus.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriNu lăsați nesupravegheați niciodată copiii, animalele de companie sau vârstnicii care au afecțiuni medicale în autovehiculele staționate închise.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiriCereți sfatul medicului de familie la cel mai mic semn de suferință, manifestat de dumneavoastră sau de copilul dumneavoastră.

Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Turda-măsuri de protecție pentru zilele caniculare din luna august., Stiri Turda - MinaDeStiri Vă reamintim că în baza protocolului nr. 7364/10051 / 20.06.2022 încheiat la nivel interinstituțional (Direcția de Sănătate Publică Cluj – Colegiul Farmaciștilor din România – Filiala Cluj), au fost organizate puncte de prim ajutor în toate farmaciile din municipiul Turda.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu