Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice.

Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice.

Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriTurda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriSâmbătă, 27 ianuarie va avea loc o nouă acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electrice în Turda.

Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriCe înseamnă #DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE.

Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriCum puteți programa preluarea deșeurilor electrice?

Apelând 0755 406 406 sau completând formularul online: roecollect.ro/contact/ – disponibil 24h/7zile

Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriServiciul se adresează gospodăriilor individuale, instituțiilor și firmelor private.

Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Turda-maine va avea loc o noua actiune de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriPentru firme / insituții se pune la dispoziție întreaga documentația necesară casării / scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu