„Turda în oglindă”:Poveste de Crăciun în vitrină

Turda în oglindă: La Turda Crăciunul este pus în vitrină, „Turda în oglindă”:Poveste de Crăciun în vitrină, Stiri Turda - MinaDeStiri

Vitrina din centrul orașului Turda s-a transformat într-o poveste de Crăciun. La inițiativa primarului Cristian Matei, „Turda în oglindă” promovează Magia Crăciunului oferind surprize celor mici.

Turda în oglindă

Suntem în așteptarea Solstițiului de iarnă. Este Noaptea Cosmică a planetei Pământ, perioada cu nopțile cele mai lungi și reci. Întreaga lume se pregătește acum să-și împodobească casele, orașul, planeta, să poată aprinde în Noaptea Sfântă miliardele de luminițe în brazii- simbol al eternității – în case și pe străzi, ca să lumineze lumea în care trăim.
Dar adevărata lumină se va revărsa acum din sufletele oamenilor care se vor umple de bucurie pentru nașterea Mântuitorului și, mai ales, din sufletul copiilor care așteaptă venirea reală a unui Moș Crăciun cu daruri aduse dintr-o lume de basm.
In luna Decembrie ” Turda în oglindă ” la inițiativa d- nului primar Cristian Matei, promoveaza Magia Craciunului oferind surprise tuturor copiilor. Iarna nu e iarna fara o experienta pe patinoarul din Parcul Central si o vizita la Casuta lui Mos Craciun. Asa ca convoaca-ti prietenii si faceti o vizita in lumea de poveste unde gratia, energia si veselia sunt la ele acasa.
PrimăriaTurda #CristianMatei #MariusRomilă #CameliaMic #povestedecraciun 📸 @romila.marius

Sursa foto Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu