„Turda în oglindă” promovează valorile turdene!

, „Turda în oglindă” promovează valorile turdene!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Ne-am obișnuit să trecem pe lângă frumoasa și cocheta vitrină din centrul Turzii admirând tematica expusă. Acest proiect foarte frumos își propune promovarea valorilor turdene.

„Turda în oglindă”

Suntem în luna noiembrie, iar ” Turda în oglindă ” la inițiativa d-nului primar Cristian Matei, continuă să promoveze valori turdene și de această dată o avem invitată la noi în vitrină pe interpreta de muzică populară Oana Vențel. Ținută, carismă și nu în ultimul rând o voce minunată care ridică oamenii de pe scaune. Oana Elena Venţ̦el este în prezent studenta Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu și absolventa Colegiului National Militar “ Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Prin perseverență și multă muncă, tânăra a ajuns pe cele mai mari scene ale României și nu numai. Laureata numeroaselor concursuri de muzică populară, Oana are în palmares premii importante precum:
Premiul “Cântec de Mare Unire” 2018- Festivalul “Strugurele de aur”
Premiul de popularitate 2018- Festivalul “Strugurele de aur”
Marele premiu „Petre Sabadeanu ” Târgu Mures-2016
Semifinalista concursului televizat de muzică populară “Vedeta Populara”.
Locul 1 la festivalul ,, Cântec mândru de pe Criș”- Oradea
A reprezentat în doi ani consecutivi România la baza NATO SHAPE din Mons, Belgia, fiind una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul militar. Muzica și armata au fost mereu cuvintele care au definit-o pe tânăra artistă, mărturisind că interiorul său sensibil este simbolizat prin muzică, iar firea sa puternica este reprezentată de uniforma militară pe care o poartă cu mândrie de fiecare dată. A adunat 8 milioane de vizualizări pe Youtube la cântecul de cătănie pe care îl interpretează alături de Ionuț Fulea. Aceasta este turdeanca noastră Oana Venț̦el.
Ea este unul dintre copiii Turzii care ne fac cinste.
Sursa foto: Marius Romilă
PrimăriaTurda #CristianMatei #OanaVențel #MariusRomilă #LucaSebastian #CameliaMic #TeodorDadalau #SalinaTurda

Sursa foto: Facebook- Turda în oglindă

Distribuie pe:

Lasă un comentariu