Toată echipa de volei are rezultat negativ la testul covid

Toată echipa de volei are rezultat negativ la testul covid. Astfel că pleacă cu optimism la Craiova, unde toate meciurile vor fi abordate cu gândul la victorie.

Vezi mai multe știri din Volei.

„Am trecut cu bine cel mai important test, testul Covid. Suntem bine, toată echipa are rezultatul negativ, astfel că, plecăm cu optimism la acest turneu. Treaba merge foarte bine, mai ales după transferurile din iarnă. Am crescut puțin și în calitatea antrenamentelor, fetele încep să se integreze în sistemul gândit de noi, de staff, astfel că suntem pe drumul cel bun. Mergem la Craiova să abordăm doar cu gândul la victorie meciurile. Trebuie să avem grijă pentru că fiecare pas greșit ne costă în drumul nostru spre promovare”, a declarat antrenorul Bogdan Tănase înaintea turneului de la Craiova.

În această iarnă, în cadrul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” au avut loc două transferuri. Este vorba despre brazilianca Laiza Kelly Figueiredo Ferreira, primul transfer internațional pentru voleiul turdean și despre clujeanca Andreea Murar, sportive care s-au integrat foarte bine în echipă.

Toată echipa de volei are rezultat negativ la testul covid

Sursa ACS Volei Turda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu