TNL Turda încheie o campanie cu succes

TNL Turda încheie o campanie cu succes. Tinerii liberali au adunat cadouri de Crăciun pentru cei mici.

Vezi și: TNL Turda: cadouri de Crăciun

TNL Turda încheie o campanie, TNL Turda încheie o campanie cu succes, Stiri Turda - MinaDeStiri

De la începutul campaniei foarte mulți turdeni și-au arătat deschiderea pentru aceasta inițiativă și au donat pentru ca cei mici care nu au posibilități să se poată bucura de Crăciun.

TNL Turda au fost singurii tineri implicați în politică din oraș care au inițiat o astfel de campanie.

Tinerii liberali au mai avut o campanie de informare în campania pentru alegerile parlamentare. O campanie menită să explice rolul și funcționalitatea Parlamentului României.

Ambele fiind inițiative demne de laudă. Matei Cristian demonstrând încă odată cât de mult înseamnă să ai un lider adevărat în fruntea unei organizații. Daca in ultimii 4 ani tineretul liberal era aproape inexistent la Turda, acum se văd foarte multe inițiative bune.

TNL Turda

Donațiile pentru campania noastră caritabilă au fost încheiate ieri. Am primit hăinuțe, jucării și dulciuri de toate felurile și mărimile, produse de igienă personale și altele asemena 🎁
Mulțumim tuturor donatorilor care ne-au ajutat să facem un pic mai frumos Crăciunul unor copii mai puțin norocoși 💛
Astăzi, câțiva dintre membrii noștri s-au adunat să sorteze și împacheteze donațiile primite, urmând ca săptămâna viitoare acestea să fie distribuire către un orfelinat din Turda și câteva familii nevoiașe identificate de membrii noștri 🎄

sursa Facebook TNL Turda

TNL Turda încheie o campanie cu succes

Distribuie pe:

Lasă un comentariu