Sticla Ariesul Turda-tinerii turdeni inving la cel mai mare scor al editiei formatia Academiei Floresti.

Tinerii turdeni inving la cel mai mare scor al editiei formatia Academiei Floresti.

Sticla Ariesul Turda , formata in cea mai mare parte din juniori de 15 , 16 ,17 sau 18 ani , a trecut sambata de formatia similara a Academiei din Floresti cu scorul de 9-1.

Daca mai era vreun dubiu asupra evolutiei jocului turdenilor , ieri , toata suflarea fotbalistica din municipiu , a fost martora unui joc matur si eficient care a avut ca rezultat un scor fluviu in favoarea gazdelor.

Vezi si : minadestiri.ro/paradoxul-unei-infrangeri-la-scor-de-neprezentare-pentru-sticla-ariesul-turda

Revirimentul turdenilor a inceput sa se vada odata cu instalarea pe banca tehnica a antrenorului Cristian Coroian care a debutat cu o victorie impotriva formatiei pregatite de mentorul sau , Mihai Georgescu.

Au urmat de atunci o serie de partide in care jocul a inceput incet dar sigur sa se lege , tinerii turdeni pierzand puncte in urma unor inerente greseli individuale datorate lipsei de experienta.

Este cazul jocului de la Garbau unde au pierdut prima repriza datorita agresivitatii extreme a gazdelor , a vremii proaste si a terenului impracticabil insa au castigat cea de a doua repriza.

A urmat jocul cu codasa clasamentului cu care au remizat 2-2 intr-o partida in care au dominat pentru ca apoi sa piarda la Jucu in 10 oameni pe finalul partidei , la pauza conducand cu 1-0.

Un dus rece le-a fost administrat de echipa a doua a celor de la Minerul 1947 Ocna Dej care au castigat cu 4-0 avand in lot jucatori experimentati care au prins multe meciuri in liga 2 si liga 3.

Jocul pierdut la scor de neprezentare in fata liderului Ariesul Mihai Viteazu s-a produs tot pe fondul greselilor personale , toata lumea laudand jocul turdenilor , care in cea mai mare parte au fost peste gazde.

Infrangerea cu 1-0 in deplasarea de la Iclod soldata cu un gol primit in minutul 85 s-a lasat insa cu felicitari din partea gazdelor care au ramas placut surprinse de jocul turdenilor prognozandu-le un viitor frumos.

Revenind la jocul de sambata , daca in tur , Academia Floresti castiga cu 4-3 , partida de ieri a aratat clar evolutia spre bine a gazdelor care au inscris de 9 ori si le-au fost anulate inca 3 goluri pe motiv de offside , semnalizat corect de la tusa.

La finalul meciului , Cristian Corioan a declarat ca targetul sau si al sportivilor turdeni este sa termine pe pozitia a 3 a a returului de campionat , fiind increzator in potentialul inca ascuns al jucatorilor.

Sambata , pentru Turda , au jucat : Pîrv Antonio, Pavel Darius, Cocoară Simion, Berekeczi Lorand, Savu Alex, Cîrgea Octavian, Ötvös Remus, Ötvös Mario, Oltean Erik, Sava Paul, Hărăstășan Marian.

Antrenorul Cristian Coroian a introdus pe rand de pe banca de rezerve pe : Costea Raul, Mârzan Sergiu, Benedic Andi, Radu Raul, Csulak Adrian, Moldovan Nicolas, Muntean Carlos.

Foto : facebook.com/profile.php?id=100084378617823

Distribuie pe:

Lasă un comentariu