Tinerii cu vârste între 12 și 17 ani pot fi vaccinați cu Spikevax (Moderna)

Tinerii cu vârste între 12 și 17, Tinerii cu vârste între 12 și 17 ani pot fi vaccinați cu Spikevax (Moderna), Stiri Turda - MinaDeStiri

Tinerii cu vârste între 12 și 17 ani pot fi vaccinați cu Spikevax (Moderna)

🆗 Începând de astăzi, platforma de programare dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, pentru imunizarea împotriva COVID-19, cu vaccinul produs de compania Moderna.

🆓 Înscrierea la programare a minorilor în platforma informatică se va putea realiza prin intermediul conturilor părinților, tutorilor sau ale aparținătorilor legali.

🆒 De asemenea, din data de 2 august, vaccinarea copiilor se poate realiza fără o programare prealabilă în platformă, prin prezentarea directă în centrele de vaccinare, la cabinetele medicilor de familie, unde se administrează acest tip de vaccin, sau la evenimentele de tip maraton, drive-trough organizate la nivel național.

Citește și: 🔝🇷🇴 Peste 5.000.000 de persoane vaccinate!

Tinerii cu vârste între 12 și 17 ani pot fi vaccinați cu Spikevax (Moderna)

▶️ Vaccinarea este gratuită și voluntară, iar pentru facilitarea procesului de vaccinare se pot descărca de pe site-ul ROVACCINARE atât chestionarul de triaj, cât și formularul de consimțământ informat prin care își exprimă acordul în acest sens ( https://vaccinare- covid.gov.ro/platforma-programare/).

📝 Documentul poate fi semnat de către unul dintre părinți, de tutorele sau reprezentantul legal, iar în centrul de vaccinare, adulții vor prezenta actele de identitate valabile care să ateste calitatea acestora (CI, pașaport, pentru adulți și certificatul de naștere, în cazul celor care nu au împlinit 14 ani).

ℹ️ Mai multe informații pe: https://vaccinare-covid.gov.ro/incepe-imunizarea-cu-vaccinul-spikevax-a-tinerilor-cu-varste-intre-12-si-17-ani/

ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare

Sursa: Ro.Vaccinare

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *