Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara.

Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara.

Primaria Timisoara :

,,Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri Astăzi, Primăria Municipiului Timișoara a fost gazda studenților din anul I, de la Facultatea de Științe Politice și Administrative, UVT. Împreună am participat la simularea ședinței de Consiliu Local, organizată de studenți, prilej cu care au avut ocazia de a simți pulsul administrației locale și de a înțelege mai bine procesul decizional.

Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri Primarul Dominic Fritz a fost alături de studenți cu exemple reale din pregătirea proiectelor de hotărâri, desfășurarea ședințelor de plen, dar și cu sfaturi folositoare pentru tinerii aflați la început de drum. „𝑆̦𝑖 𝑒𝑢 𝑎𝑚 𝑢𝑟𝑚𝑎𝑡 𝑎𝑐𝑒𝑒𝑎𝑠̦𝑖 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑖𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒, 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒 𝑙𝑎̂𝑛𝑔𝑎̆ 𝑐𝑢𝑟𝑖𝑜𝑧𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑎 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎 𝑐𝑢𝑚 𝑠𝑒 𝑓𝑎𝑐 𝑙𝑒𝑔𝑖𝑙𝑒, 𝑚𝑖 𝑠-𝑎 𝑝𝑎̆𝑟𝑢𝑡 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑒𝑠𝑎𝑛𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒𝑠𝑐𝑜𝑝𝑎̆𝑟 𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑙 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑙𝑒𝑔𝑖. 𝐸𝑢 𝑐𝑟𝑒𝑑 𝑐𝑎̆, 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖 𝑣𝑜𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑟𝑖𝑎 𝑣𝑖𝑧𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑎𝑠𝑢𝑝𝑟𝑎 𝑓𝑒𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑐𝑢𝑚 𝑎𝑟 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑒𝑧𝑒 𝑙𝑢𝑚𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑖̂𝑛 𝑗𝑢𝑟𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢. 𝑆𝑎̆ 𝑎𝑣𝑒𝑡̦𝑖 𝑐𝑢𝑟𝑎𝑗𝑢𝑙 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑟𝑔𝑢𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡̦𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑟𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑖𝑑𝑒𝑖, 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑝𝑎̆𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̦𝑖 𝑝𝑎̆𝑟𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑐ℎ𝑖𝑎𝑟 𝑠̦𝑖 𝑎𝑡𝑢𝑛𝑐𝑖 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑠𝑢𝑛𝑡𝑒𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛 𝑚𝑖𝑛𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒, 𝑑𝑎𝑟 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑝𝑡𝑎𝑡̦𝑖 𝑝𝑎̆𝑟𝑒𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑎𝑙𝑡𝑜𝑟𝑎, 𝑎𝑡𝑢𝑛𝑐𝑖 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑖𝑛𝑒 𝑎𝑟𝑔𝑢𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡𝑒.”

Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri Colaborarea între facultăți și instituții este esențială, atât pentru studenți, cât și pentru corpul administrativ. Astfel, suntem mai aproape de tineri și de planurile lor, iar împreună putem dezvolta un oraș și o țară din care să nu-și dorească să plece. Aceste întâlniri aduc valoare academică și practică, care sperăm că le va fi de folos studenților pe parcursul profesional.

Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Timisoara-studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative in vizita la Primaria Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri Îi așteptăm pe studenți alături de noi, să-și desfășoare stagiul de practică în cadrul Primăriei Timișoara.,,

Foto : facebook.com/primariatm

Distribuie pe:

Lasă un comentariu