Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati.

Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati.

Direcția de Asistență Socială este lider al proiectului cu finanțare europeană “𝐂𝐚𝐫𝐞𝟒𝐔- 𝐀𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐮𝐥𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐢”.

Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Stiri Turda - MinaDeStiri Obiectivul principal este sprijinul familiilor care au copii cu dizabilități, prin implicarea acestora în activități educative și de dezvoltare personală și conectarea specialiștilor într-o rețea de sprijin, care să stabilească proceduri integrate de lucru pe termen lung.

Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Stiri Turda - MinaDeStiri La Timișoara, a fost organizat primul schimb de experiență din cadrul acestui proiect. Au participat specialiștii, organizațiile și părinții implicați din partea partenerului din Szeged, Fundația de Sprijin pentru Dezvoltarea Timpurie și Integrare “KORINTA”, împreună cu echipa DAS.

Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Stiri Turda - MinaDeStiri Oaspeții au vizitat 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 „𝐏𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐋𝐮𝐧𝐠” unde specialiștii DAS le-au prezentat activitățile, dotările și tipurile de terapii desfășurate la centru și 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐅𝐚𝐞𝐧𝐳𝐚 – 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐳𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦, unde au fost prezentate serviciile și au avut loc discuții despre practicile folosite de specialiști.

Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Stiri Turda - MinaDeStiri Astfel, au fost puse bazele unei rețele de specialiști, părinți și organizații ce oferă sprijin integrat pentru familii care au copii cu dizabilități. Au participat specialiștii DAS, partenerii din Szeged, reprezentanți ai DGASPC Timiș, Fundația de Abilitare Speranța, Casa Faenza.

Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Stiri Turda - MinaDeStiriTimisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Timisoara-au fost puse bazele unei retele de specialisti,parinti si organizatii ce ofera sprijin pentru familiile cu copii cu dizabilitati., Stiri Turda - MinaDeStiri Ne manifestăm recunoștința față de implicarea specialiștilor din Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara și de eforturile acestora de a construi o comunitate mai incluzivă pentru copiii cu nevoi speciale și familiile acestora.

𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 “𝐶𝑎𝑟𝑒4𝑈- 𝐴𝑏𝑜𝑟𝑑𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑟𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑑𝑢𝑙𝑡̦𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑝𝑟𝑒𝑣𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑎 𝑑𝑖𝑧𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 𝑙𝑎 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑖 𝑚𝑖𝑐𝑖” 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑢𝑙 𝐸𝑟𝑎𝑠𝑚𝑢𝑠+ 𝑎𝑙 𝑈𝑛𝑖𝑢𝑛𝑖𝑖 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑛𝑒. 𝐿𝑖𝑑𝑒𝑟 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡: 𝐷𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝐴𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑆𝑜𝑐𝑖𝑎𝑙𝑎̆ 𝑎 𝑀𝑢𝑛𝑖𝑐𝑖𝑝𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦𝑜𝑎𝑟𝑎

𝑃𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡: 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑆𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝐷𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑇𝑖𝑚𝑝𝑢𝑟𝑖𝑒 𝑠̦𝑖 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑔𝑟𝑎𝑟𝑒 “𝐾𝑂𝑅𝐼𝑁𝑇𝐴”

Foto : facebook.com/primariatm

Distribuie pe:

Lasă un comentariu