Telenovela locuitorilor din blocul L105 a luat sfarsit-dupa circa trei saptamani familiile de romi au in sfarsit gaze naturale.

Telenovela locuitorilor din blocul L105 a luat sfarsit-dupa circa trei saptamani familiile de romi au in sfarsit gaze naturale.

Reamintim cititorilor ca Primaria Turda a demarat lucari de izolare la blocul L 105 locuit de 60 de familii de romi.

Firma care lucra la izolarea termica a solicitat prelungirea tevilor de gaz astfel incat sa nu ramana sub stratul izolator si drept urmare,Primaria a trimis o societate care a facut lucrearea ceruta.

Problema a survenit dupa predarea lucrarii la tevile de gaz cand locuitorii au simtit miros puternic de gaz si,solicitand interventia furnizorului de gaze naturale ,acestia au constatat scurgerea si au sistat furnizarea cu gaze naturale pentru cele 60 de familii de romi.

Totodata au precizat ca nu vor da drumul gazelor pana la remedierea defectiunii si ca nu este in atributia lor sa remedieze problema.

Telenovela locuitorilor din blocul L105 a luat sfarsit-dupa circa trei saptamani familiile de romi au in sfarsit gaze naturale., Telenovela locuitorilor din blocul L105 a luat sfarsit-dupa circa trei saptamani familiile de romi au in sfarsit gaze naturale., Stiri Turda - MinaDeStiri

Romii au solicitat firmei care a lucrat la prelungirea tevilor sa vina sa rezolve situatia insa aceasta a refuzat iar romii au acuzat ca nici Primaia nu a fost dispusa sa plateasca reparatia invocand faptul ca nu are alocati bani pentru acea lucrare.

Astfel,presedintele asociatiei de locatari,Gabor Alexandru sustinut de Gheorghe Otvos,unul dintre liderii Partidei Romilor Pro Europa Turda, au gasit o firma care a acceptat plata in rate si au platit singuri lucrarea de remediere.

Incepand de ieri,dupa finalizarea lucrarii,cele 60 de familii de romi au din nou gaze naturale pe propria lor cheltuiala,locuitorii trimitandu-ne la redactie urmatorul mesaj :

Buna seara!

Multumim firmei SC EK SMART GAZ SRL si domnului Gagarin(nr-Gheorghe Otvos) pentru implicarea alaturi de Gabor Alexandru in solutionarea problemei noastre.

Astazi s-a finalizat lucrarea si locuitorii blocului L 105 au din nou gaze naturale.Le multumim pentru ajutor si implicare!

Gheorghe Otvos a fost alaturi de romii din blocul L 105 de la inceputul problemei,fiind cel care a negociat cu firma ca locatarii sa plateasca in rate valoarea lucrarii.

Foto : facebook.com/augustincornel.oltean/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu